Picante si usor de facut, pastele cu pesto de leurda va recomand sa le incercati acum primavara cand leurda se gaseste din plin in piete.
Ingrediente pentru 2 portii:
- 300g spaghetti
- 1/2 legatura leurda ( aproximativ 10fire)
- 1 felie de branza tare ( aproximativ 70g)
- 3 linguri ulei de masline
- sare
- parmezan
Punem pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj ( ma refer la timpul de fierbere).
Intre timp preparam pesto-ul; punem frunzele de leurda spalate si scurse de apa in blender impreuna cu branza taiata bucatele. Mixam si la sfarsit adaugam uleiul de masline si sare. Mai mixam un pic si gustam. Daca vi se pare foarte iute sosul puteti adauga putin iaurt.
Pastele le scurgem de apa si le punem intr-un bol. Adaugam sosul si amestecam.
Servim cu parmezan ras deasupra.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Simplu si bun! Cred ca are n gust deosebit!
Arata chiar bine , putin neobisnuit insa reprezinta o curiozitate pentru mine si nimic mai putin, ma intreb oare ce culoare poate capata spagettile…
Daca astea sunt verzi:P
Uite paste cu leurda n-am incercat ! Acum e momentul!