Spaghetti cu pesto de leurda

Picante si usor de facut, pastele cu pesto de leurda va recomand sa le incercati acum primavara cand leurda se gaseste din plin in piete.

Ingrediente pentru 2 portii:

  • 300g spaghetti
  • 1/2 legatura leurda ( aproximativ 10fire)
  • 1 felie de branza tare ( aproximativ 70g)
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • parmezan

Punem pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj ( ma refer la timpul de fierbere).

Intre timp preparam pesto-ul; punem frunzele de leurda spalate si scurse de apa in blender impreuna cu branza taiata bucatele. Mixam si la sfarsit adaugam uleiul de masline si sare. Mai mixam un pic si gustam. Daca vi se pare foarte iute sosul puteti adauga putin iaurt.

Pastele le scurgem de apa si le punem intr-un bol. Adaugam sosul si amestecam.

Servim cu parmezan ras deasupra.

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


3 comentarii la „Spaghetti cu pesto de leurda”

  1. Arata chiar bine , putin neobisnuit insa reprezinta o curiozitate pentru mine si nimic mai putin, ma intreb oare ce culoare poate capata spagettile…
    Daca astea sunt verzi:P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.