Stiuca prajita

Acum o luna am primit o stiuca si ieri am cautat o reteta adecvata. Nu am gasit ceva pe gustul meu decat stiuca umpluta si cum necesita timp si nervi am renuntat si am gatit-o in metoda clasica ardeleneasca adica prajita si servita cu mult mujdei de usturoi :).

Ingrediente:

  • 1 stiuca
  • faina alba, sare, ulei

Spalam stiuca, o curatam de solzi si o evisceram. Taiem capul aripioarele si apoi taiem bucati cam de 8-9 cm. Le stergem cu un servet si le condimentam cu sare, apoi le trecem prin faina , le scuturam putin sa cada surplusul de faina si le prajim in ulei incins.

Scoatem pe un servet  de hartie si servim cu cartofi prajiti, mujdei de usturoi si cateva felii de lamaie.  E nemaipomenit de buna!

Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.


8 comentarii la „Stiuca prajita”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.