O supa usor de facut daca aveti fasole verde conservata . Bineinteles ca o puteti face si fasole proaspata :).
Ingrediente:
- 1 morcov
- 1/2 kg fasole verde conservata
- 1 ceapa mica
- putin lustean
- 2-3 catei de usturoi
- 1 lingura pasta de ardei si rosii
- putina vegeta
Curatam morcovul si-l dam pe razatoarea mare ( puteti adauga si alt zarzavat , eu nu am avut ). Il calim in putin ulei si apoi adaugam fasolea. Completam cu apa ( cam 3 litri ) si lasam sa fiarba .Cand da in clocot adaugam ceapa tocata marunt, leusteanul, putina vegeta si pasta de ardei si rosii. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic.
Gustam si daca fasolea este fiarta , separat zdrobim usturoiul bine , bine si-l adaugam la supa. Servim . Se poate manca si rece.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
mmmmm.cred ca este foarte buna.mie mi place mancarea de fasole cu usturoi.insa fasolea o iubesc sub orice forma…pupici
ce pot folosi in loc de pasta de rosii si ardei?
Daca aveti bors daca nu nimic altceva.