Preluata de pe un forum sarbesc cu mentiunea ca am „umblat” putin la cantitati, reteta mi s-a parut tare interesanta datorita faptului ca avea menta ca ingrendient. Foarte reusita combinatia .
Ingrendiente:
400 g tagliatelle
1 morcov mic
200 g sunca
100 g mazare
3 linguri smantana
putina menta
4 linguri ulei
piper.
Pastele se fierb al dente. Pana se incalzeste apa si le punem la fiert ne ocupam de restul compozitiei. Sunca se taie felii si se prajeste intr-o tigaie antiaderenta.
Se scoate si se pastreaza la cald. Morcovul se taie fasii late,se caleste si apoi se adauga menta tocata ( eu am pus menta uscata).
Mazarea se caleste ( eu am avut la conserva , daca folositi congelata sa o fierbeti inainte) ,apoi se adauga smantana si 4 linguri de apa.
Se adauga si sunca si se amesteca usor. Se pune compozitia peste paste, apoi morcovii iar deasupra menta tocata.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Foarte apetisante pastele. Felicitari!
Mi-am facut si eu blog culinar mai altfel,.. te invit sa ma vizitezi si daca-ti place sa te abonezi :D
http://openbucket.blogspot.com/search/label/COOKING%20AND%20FOOD