Daca e sezonul capsunilor, m-am gandit sa incerc o tarta putin mai altfel. Reteta este tradusa de Afrodite pe culinar, ocazie cu care-i multumesc! Am schimbat denumirea din tort in tarta deoarece are aspect mai mult de tarta.
- 400 g capsuni
- 125 g unt moale
- 80 g zahar
- 1 ou
- 250 g faina
- 200 g smantana
- 200 g ciocolata alba
- 2 galbenusuri
- grasime pentru forma de copt si faina pentru prelucrat
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
Wooow ce bine arata! Cred ca a fost o bunatate! :)
Ama, iar te-ai intrecut pe tine insati! Arata D-I-V-I-N!!
Mmmmm, delicios !
ce frumoasa este !!..drespre cat de buna trebuie sa fie..nu mai spun nimic..cu aceasta combinatie nu exista decat superlative…pupice :)
Ai un talent deosebit intr-ale gastronomiei si ale ornatului! Felicitari! No comment… nota 10 pt cum arata!