Inca o reteta cu varza , (ce sa fac daca am primit de la mama cateva capatani de varza murata :)).
Punem intr-o cratita putin ulei, adaugam varza, foile de dafin , cimbru si un pahar de apa. Lasam sa scada la foc mic, amestecand mereu. La sfarsit putem adauga putin bulion si o putem pune la cuptor sa scada. Se serveste cu carnaciori, ca garnitura la o friptura, ca atare, cu paste etc.
Pentru recomandări zilnice de rețete, mă găsiți și pe pagina de Facebook, pe Youtube, pe Pinterest și pe Instagram. Vă invit să dați like, subscribe și follow. De asemenea, grupul Hai să gătim cu Amalia vă așteaptă pentru schimburi de rețete și experiențe in bucătărie.
Numele meu este Amalia Oanță, autoarea blogului Hai să gătim, locuiesc în Cluj-Napoca și îmi place la nebunie să gătesc. Am vrut să fac cunoscută tuturor plăcerea de a găti, mai ales tinerelor gospodine care [mai mult…]
foarte buna amalia reteta de varza mai ales acum in saptamana mare cand se tine post.te pup dulce sa ai o zi frumoasa si insorita(nu ca la ploiesti unde ploua foarte urat)
Alina ma gandeam ca e deja „trecuta” :),in perioada asta se face cu varza noua, dar daca tot am facut-o poate dau o idee si la altcineva :). Sa stii ca si aici este innorat dar inca nu ploua , oricum sanse de soare nu mai sunt :(.
Ca sa ne intelegem, pentru post e buna. In Regat se face cu untura sau cu sunca (slanina ) pecare o prajesti pana ajunge jumeri. Sa incercati doar cu untura sau cu salnina taiata bucati mici si rumenita si apoi om vorbi. Oricum multumesc Amaliei pentru efortul depus. Puneti-va mirosurile la incercare si personalizati mancarea cum vreti.( Da sa fie gustoasa si aromata).
Cunosc cunosc cu jumeri :)